Stoffen

Gepassioneerd verantwoordelijk

We maken stoffen die een doel hebben: inspireren, uitdagen, geliefd worden. We zijn gepassioneerd over wat we doen en zijn ons er bewust van onze verantwoordelijkheid als ontwerpers, als makers, als fabrikanten - waarbij we mens en planeet centraal stellen in wat we doen. We bezuinigen nooit, we doen het goed en om de juiste redenen.

DUURZAAM DENKEN EN DOEN

Vanuit de oorsprong werken we bij De Ploeg met eerlijke materialen en een duidelijke visie op ontwerp en hoe we omgaan met de wereld.

DE JUISTE BALANS TUSSEN ESTHETISCH EN FUNCTIONEEL

Kwaliteit en duurzaamheid hebben bij Vescom nooit alleen betrekking op de producten, maar ook op de manier waarop ze tot stand komen.Vescom biedt collecties waarbinnen duurzame keuzes gemaakt kunnen worden, ook producten met een Cradle to Cradle-certificering. Wat van essentieel belang is: onze producten hebben een zeer lange levensduur. Vescom produceert met een minimale belasting van het milieu. Wij kiezen bewust voor een gescheiden en gecontroleerde afvoer van reststoffen. Dat garandeert een duurzaam productieproces. Vescom maakt volledig gebruik van groene stroom en gas. Het hoofdkantoor in Deurne, inclusief fabriek, werkt 100% CO-2 neutraal. Vescom is ISO 14001 en ISO 9001 gecertificeerd.

CHIVASSO , CARLUCCI

JAB Anstoetz bestaat uit onder andere Chivasso, Carlucci & JAB

SUNBRELLA IS BETROKKEN BIJ HET MILLIEU

Sunbrella-producten zijn geworteld in duurzaamheid bij de productie van de vezels, garens en stoffen. Onze aandacht voor kwaliteit zorgt ervoor dat u een product krijgt dat langer meegaat en minder vaak vervangen hoeft te worden, waardoor er uiteindelijk minder afval ontstaat. In alle markten die wij bedienen, behouden Sunbrella-producten hun kleur en sterkte, waardoor ze de traditionele stoffen overtreffen.