Diensten

Stoffering

Wil je een leuke set kussens? Ben je zo blij met die mooie stoel maar begint de stof te slijten? Heb je kuilen in je bank? Heb je een heel tof meubel gezien wat je voor een prikkie kunt kopen en wil je dat op laten knappen? Zoek je een origineel en heerlijk liggend kussen voor je viervoeter? Of zoek je kussens waar je buiten op kunt zitten, die vuil en vocht afstoten?
Allemaal mogelijk! Neem contact op, geef je wensen en de maten van het eventuele meubelstuk door (een foto is helemaal mooi) en ik neem geheel vrijblijvend contact met je op om de mogelijkheden door te nemen.

Meubels

Ik ben gek op het afspeuren van marktplaats en kringloop winkels.
Zo nu en dan vind ik een pareltje wat ik dan helemaal opnieuw voer en stoffeer, zo goed als nieuw! Omdat mijn eigen huis ook een keer vol staat, verkoop ik daarom zo nu en dan een mooi (design) meubel.

Advies

Wil je met een paar kleine veranderingen je woning een andere sfeer geven?
Heb je een nieuwe woning gekocht en wil je de inrichting in één keer goed aanpakken? Of ga je een bepaalde kamer inrichten en heb je totaal geen inspiratie?
Ik kan je helpen! Geheel vrijblijvend kom ik langs om je wensen in kaart te brengen en mijn visie op jouw woning te geven. Als je een goed gevoel bij ons gesprek hebt ga ik tegen een vast tarief voor je
aan de slag. Zo weet je van te voren precies wat je kwijt bent. Ik maak een moodbord voor je om de sfeer van je woning / kamer weer te geven en breng precies voor je in kaart welke meubels / stoffen /
kleuren / materialen we gaan gebruiken om die sfeer te bereiken. Ook hierbij heb ik duurzaamheid hoog in het vaandel staan! Voor onze leefomgeving, maar ook zodat jij een inrichting hebt die jaren meegaat!

Inrichting

Ben je het eens met mijn plan maar heb je twee linkerhanden? Of zoek je gewoon een goed, professioneel en gezellig klusteam wat op de hoogte is van de laatste trends op gebied van interieur? Ons team kan je volledig ontzorgen! Van vloeren leggen tot een op maat gemaakte kast timmeren en van gordijnen hangen tot de muur schilderen, niets is ons te gek! Heb je interesse? Ook hiervoor komen we graag vrijblijvend langs om door te nemen wat we voor je kunnen betekenen en een vrijblijvende offerte uit te brengen.